Duo Massage

Heb je zin om je samen met je partner, vriend of vriendin, vader of moeder, zoon of dochter of een ander dierbaar medemens te laten masseren?

 

Bij De Fonkeling kun je je massage-ervaring delen!

 

Samen met collega masseur Arthur van der Lee (1986) geef ik duo-massages. Twee massagetafels in éénzelfde ruimte met twee masseurs: een gezamenlijk massage-avontuur kan beginnen. Laat je verrassen! Soms zijn het even vier handen die je rug masseren, of wisselen de masseurs van plek en voel je ineens andere handen op je huid. Vooraf bespreken we waar jullie behoefte aan hebben in de massage, of je voorkeur hebt voor een masseur en wat je wel en niet wilt. Na afloop is er ruimte om samen thee te drinken en ervaringen uit te wisselen.

 

Niet voor niets heb ik collega-masseur Arthur verkozen om samen Duo Massages mee te geven. Hij is een masseur ‘voorbij de vormen’. Hij heeft het talent om vanuit zijn eigen ‘flow’ te masseren en voelt daarin haarfijn aan wat voor jou nodig is. Zijn massages zijn avontuurlijk en experimenteel: je weet niet wat je te wachten staat. Hij masseert met zijn handen, armen en ellebogen. Zonder en met olie. Hij rekt en strekt je en geeft zo ruimte aan dat wat vastzit in je lijf. Hij is in zijn element in Thaise Yoga Massage-moves. Zijn handen raken stevig, diep en vol aan: je voelt je echt aangeraakt door hem. De spanningen in je lijf worden door zijn aanraking en aanwezigheid losser en zachter. Naast masseur (Holos in Utrecht) is hij ook ademcoach. Je adem helpt om meer ‘in de flow’ te komen, uit je gedachten in je lijf te zakken en los te laten. Als dat bij je past, nodigt hij je af en toe tijdens de massage uit om wat dieper te gaan ademen.

 

Arthur en ik hebben al veel van en met elkaar geleerd en zijn vertrouwd met elkaars massagestijl. Ik ben dan ook blij om hem naast mij te hebben als massagepartner en verheug me op samen met jullie op massage-avontuur te gaan.

 

Weet je welkom!

 

Tarieven:

60 minuten: 62,50 euro incl. 21% BTW p.p.

90 minuten: 85 euro incl. 21% BTW p.p.