Kom Thuis in je Lijf Massage

Heb je zin om even helemaal niets te moeten en ongestoord de ruimte en tijd te hebben voor jezelf? Ben je druk, druk, druk en verlang je ernaar om te vertragen en stil te worden? Ben je in de waan van alledag het contact met je lijf verloren en heb je geen idee meer hoe het daar vanbinnen eigenlijk voelt? Of barst je hoofd uit elkaar en lukt het je maar niet om uit de maalstroom van alle to do-lijstjes, eisen en oordelen te stappen? Voel je je overweldigd door alle prikkels en indrukken en lijkt het alsof je systeem is gecrasht? Voel je je moe en leeg en ben je blij als je ’s avonds op de bank kan neerploffen?

 

Deze massage neemt je mee op een reis ‘back home’. De gedachten worden uit je hoofd gewiegd en je lichaam wordt wakker geschud. Stevige, diepe strijkingen halen je rug en schouders uit de kramp en maken je bekken weer soepel en warm. Cirkelende bewegingen over je benen doen je aangespannen spieren ontspannen. Ineens voel je weer dat je grond onder je voeten hebt als je voeten een tijd lang worden vastgehouden en gemasseerd. Je buik wordt weer zacht en flexibel. Je hoofd komt steeds meer tot rust. Stromen van fonkelende energie trekken door je lijf. Het kan zijn dat je heel moe wordt, omdat je voor het eerst in tijden gaat ontspannen.

 

De ontspanningsmassage is een creatieve, intuïtieve massage, gebruikmakend van allerlei massagetechnieken uit westerse en oosterse massages. Ook maak ik gebruik van mijn stem als dit bij je past. Deze massage sluit geheel aan bij jou en waar jij behoefte aan hebt. Dit maakt dat de massage voor ieder mens en op ieder moment anders zal zijn. Daarbij gaan we zorgvuldig om met plekken in je lichaam waar je spanning ervaart, of waar je pijn hebt. Dit is een massage om heerlijk in te kunnen ontspannen, zonder woorden.

 

Tarieven:

60 minuten: 62,50 euro incl. 21 % BTW.

90 minuten: 85 euro incl. 21 % BTW.

120 minuten: 105 euro incl. 21 % BTW.

 

ERVARINGEN:

 

“De massage was hemels.”
Ruby

 

“Wat een magische handen. Ik kwam totaal gestresst binnen, maar ging helemaal zen weer naar buiten. De spanningen in mijn lijf verdwenen. Heel veel persoonlijke aandacht en zeer goed geluisterd naar mijn wensen en behoeften. Een aanrader!”
Katie

 

“Tijdens de massage moest ik steeds denken aan dat liedje ‘Humpty Dumpty’:

Humpty Dumpty sat on a wall,

Humpty Dumpty had a great fall.

All the king's horses, and all the king's men,

Couldn't put Humpty together again.

 

Ik voel mij zo: in stukjes uit elkaar gevallen. Jij bent degene die mij weer in elkaar zet en alle stukjes aan elkaar maakt. Ik ga me weer heel voelen”.
Anja

 

“Willemijn zingt een lied van en voor mijn lijf. Zonder woorden en in klanken. Als ze zingt, voel ik golven klank mijn lichaam binnen stromen. Als ik ze toelaat, bereiken ze soms als vanzelf pijnlijke plekken in mij. Samen met haar massage brengen ze een diepe ontspanning te weeg”.
Marijke

 

“De massages van Willemijn nodigen me altijd uit om in mezelf te zakken en te voelen waar ik ben. De massages zijn heel sensitief en afgestemd, een plek en tijd waar mijn lichaam en geest allebei kunnen ontspannen. Ik ga naar huis met een gevoel van rust en wellbeing. Het is een geschenk om zo'n massage te ontvangen!”
Eva

 

“Willemijn weet me weer terug te brengen bij mijn plek op aarde: in mijn lijf”.
Aletta

 

“De aanraking van Willemijn is niet dwingend maar uitnodigend. Met iedere massage groeit het vertrouwen en kan ik mij op diepere niveaus laten aanraken. Iedere massage is anders en Willemijn laat haar handen intuïtief hun gang gaan. Dat geeft de massage iets magisch. Altijd voel ik haar warme aandacht en betrokkenheid. Willemijn is een fantastische masseuse met het hart in haar handen”.
Richard

 

“Willemijn heeft het talent om zich af te stemmen op het verhaal dat jouw lichaam te vertellen heeft. Daarin neemt ze je lichaam mee op een unieke reis. Doordat ze heel intuïtief waarneemt wat het lichaam nodig heeft, voelt je lichaam zich begrepen. Vanuit daar is er een algeheel gevoel van eenheid voelbaar aan het eind van de massage. Ik ben haar enorm dankbaar dat ze me weer ‘opnieuw’ heeft leren ontspannen, door haar zachte benadering en intuïtieve werkwijze”.
Sascha

 

“Jij hebt ogen in je handen”.
Rosa

 

“Na de massage was een nieuw gevoel van evenwicht in mijn lichaam voelbaar. Een gevoel dat ik even helemaal niets hoefde te doen. Het was alsof je me met je laatste aanraking precies in dit (tere) evenwicht bracht. Na de massage was mijn stem veranderd van toon en voelde ik me bijzonder liefdevol en voldaan. Je voelt heel goed aan wat er voor mij nodig is om tot ontspanning te komen”.
Hidde

 

“Jij geeft jezelf helemaal in je massage. En hoe vaak maak je dat nou mee? Dat is echt bijzonder. Dat je je helemaal geeft, zonder reserve, met hart en ziel. En dat je er helemaal bént”.
Nico

 

“Dit is zo’n ervaring waarbij je niet in het verleden of in de toekomst bent, maar helemaal in het nu”.
Ronald

 

“Dat hoofd, dat was zo wonderlijk, alsof alle gedoetjes en frutseltjes eruit getrokken werden en mijn hele schedel herschapen werd, naar een soort oer-staat, puur en onbeschreven”.
Rosalind