Lomi Lomi Massage voor vrouwen

Voelt je lijf alsof het in stukjes uiteenvalt en je boven- en onderlijf elkaar ergens onderweg zijn kwijt geraakt? Hunker je ernaar om weer zacht, soepel en vloeibaar te worden als een helder stromende bergbeek? Om je levensenergie weer volop te voelen stromen?

 

De Lomi Lomi massage, een rituele helingsmassage uit Hawaï, neemt je mee in een whirlpool van beweging en stroming. Terwijl er één hand lemniscaat-achtige bewegingen maakt over je been, cirkelt de andere hand over je rug. Je voelt lange, diepe strijkingen die over en onder je hele lichaam gaan, van je tenen naar je hoofd, en weer terug. Je wordt opgetild, bewogen, gerekt en gestrekt, zelfs gedragen.

 

Waar je in het begin misschien nog tegenspartelt en de stroom probeert te beheersen, lukt dat op een bepaald moment niet meer. Langzaamaan geef je je over aan de stroming, die je alle kanten op beweegt, je van binnenuit oprekt, je draagt en je optilt. Je voelt dat alles in je in beweging komt en gaat stromen. Dat je steeds zachter, soepeler en vloeibaarder wordt.

 

De Lomi Lomi massage is een massage waarbij je veelvuldig wordt gemasseerd met de onderarmen. Dit maakt dat de massage intens is en je tot diep onder je huid aanraakt. Rek- en strekbewegingen helpen je om ruimte te geven aan verharde plekken in je lijf. Ze nodigen je uit om los te laten. Tijdens de Lomi Lomi massage worden er langgerekte en afwisselende strijkingen gemaakt over en onder je hele lichaam door, waardoor al je lichaamsdelen voortdurend met elkaar verbonden worden.

 

De Lomi Lomi helpt je om meer in contact te komen met de energie van je bekken en deze vrijelijk te laten stromen. Je bekken is jouw basis, een plek waar je stevigheid en kracht kunt ervaren te midden van alle veranderingen in je leven. Ook is je bekken de vindplaats van je sensuele levensenergie en vitaliteit. Wanneer je daar het contact mee gaat ervaren, zal je je veel energieker gaan voelen. Deze massage neemt je mee in haar stroom en nodigt je uit tot overgave aan dat wat er is.

 

De Lomi Lomi is een ritueel om jouw leven en je lijf te eren en te vieren!

 

Tarieven:

90 minuten: 85 euro incl. 21% BTW.

120 minuten: 105 euro incl. 21% BTW.

 

LOMILOMI ABONNEMENT

Wil je deze heerlijke helende ervaring de kans geven om dieper in je leven door te werken? Dan raad ik je aan om de eerste keer te laten volgen door nog vijf sessies met steeds een tussenruimte van twee weken. Je ontvangt 6 Lomi Lomi Massages voor de prijs van 5! In ieder van de Lomi Lomi sessie werken we aan de hand van je verlangens en intenties om je bekken- en levensenergie krachtiger te laten stromen in je lijf en in je leven. De Lomi Lomi Massage is als een rivier die de stenen (blokkades) in je meeneemt in haar zachte, vloeiende stroom. Dit werkt door in je dagelijkse bestaan. Op een zachte en natuurlijke manier, bijna als vanzelf, worden dingen waar je tegen aan loopt zachter. Daar waar het stokt in je leven, komt het in beweging. Je gaat nieuwe mogelijkheden voelen en komt meer in contact met je eigen innerlijke stroom van ‘waar het heen wil’ in jouw leven. Je raakt steviger verankerd in bekken, waardoor je meer (innerlijke) ruimte gaat voelen en gaat innemen. Je krijgt meer beschikking over je bronnen van levenslust, energie en sensualiteit.

 

Tarieven:

5 + 1 Lomi Lomi Massage van 90 minuten: 425 euro incl. 21 % BTW.

5 + 1 Lomi Lomi Massage van 120 minuten: 525 euro incl. 21 % BTW.

 

ERVARINGEN VAN VROUWEN

“Ik ben nogal gevoelig voor prikkels van buitenaf en voel me vaak overweldigd door van alles wat er op me afkomt. Door geregeld een Lomi Lomi massage te ontvangen daal ik af naar een onontdekt gebied: mijn onderlijf. Daar ontdek ik mijn eigen basis en ervaar ik stevigheid en kracht. In mijn dagelijkse leven maakt dit een wereld van verschil. Ik ben dichter bij mezelf en laat me veel minder overrompelen. Ik voel mijn eigen stevigheid en stille innerlijke ruimte in mijn bekken. Ik wist niet dat ik zoveel energie tot mijn beschikking had. De massages bij Willemijn brengen me in contact met een nieuw reservoir aan energie en levenslust. Ik voel me sensueler, vrouwelijker en vrijer!
Rosemarijn

 

“Dit was de heerlijkste massage ooit. Alsof ik op de golven schommel, in het water ben en helemaal omhuld wordt. Dat komt door de aaneensluitende vloeiende bewegingen. Ik word nooit makkelijk stil in mijn hoofd, maar tijdens deze massage werd ik helemaal stil”.
Gisela

 

“Ik ben drie verdiepingen gezakt, mijn lijf in. Ik voel nu dat ik massa heb: massa in mijn lijf. Waar ik me eerst leeg voelde en verstrooid in stukje, voel ik me nu weer verzameld en gevuld”.
Rianne