Ontspannen in aanraking voor vrouwen

Vind je het spannend om aangeraakt te worden, maar verlang je er wel naar? Heb je moeite met het aangeven van je behoeftes en je grenzen als je aangeraakt wordt door iemand anders (bijvoorbeeld je partner)? Ga je vaak je grenzen over en ontdek je dat pas achteraf? Weet je eigenlijk niet zo goed wat je wel en niet fijn vind? Zit je veel in je hoofd als je wordt aangeraakt? Heb je moeite om je over te geven?

 

In deze drieluik van 3 individuele massage-sessies ontdek je jouw poorten naar overgave. Je onderzoekt samen met mij wat jij nodig hebt om je meer te kunnen ontspannen in aanraking en massage. Je zult merken dat je daarin tegen komt, wat je ook in je dagelijkse leven tegen komt. Eigenlijk gaat het over de overgave aan het leven zelf. Om te ontspannen in dat wat er is. Hoe kun je in het moment van hier en nu zijn? Wat staat je in de weg? Hoe kun je samenvallen met je ervaring en voelen wat je voelt? Hoe kun je je openen voor het onverwachte en je daarin toch veilig voelen?

 

Tijdens deze sessies onderzoeken we de dynamiek in jou rondom thema’s van verlangen-angst-ontspanning-overgave. We nemen daar de tijd voor. Traagheid is een belangrijk ingrediënt om je te kunnen overgeven aan dat wat er is. Net als een bedding van veiligheid en zorgvuldigheid. Daar draag ik zorg voor. Ik help jou te vertragen en bij jezelf te blijven. We volgen steeds de impulsen en taal van jouw lijf en onderzoeken wat het nodig heeft en verlangt.

 

Je oefent je gedachten, de sensaties in je lijf en emoties in je waar te nemen, als in een meditatie. Je onderzoekt wat er in je leeft. Je oefent je in het steeds weer terugkomen met je aandacht naar je lijf, als je verstrikt raakt in gedachtes of ergens anders heen verdwijnt. Je leert hoe je om kunt gaan met emoties en je er door heen kunt bewegen. Ook oefen je om bij emoties die je als lastig of spannend ervaart, aanwezig te blijven.

 

Doordat je je meer gewaar wordt van je lijf en meer gaat voelen, ga je van alles ontdekken over wat je prettig vindt in aanraking, en wat niet (of net even anders). Je oefent in het uitspreken van je behoeftes en verlangens. Je ontdekt waar je grenzen liggen (en die van de ander) en leert hierover te communiceren. Je oefent om heel zorgvuldig bij je grens te blijven, zodat er nieuwe ruimte kan ontstaan.

 

Het is mogelijk om één of meerdere sessies samen te doen met je geliefde/partner of een vriendin. Zodat je wat je oefent tijdens de sessies, onder mijn begeleiding kunt inbrengen in het contact met je geliefde/dierbare en het jullie contact kan verdiepen.

 

TARIEVEN

3 massage-sessies van 90 minuten: 275 euro incl. 21% BTW

Als je het proces wilt verlengen, zijn er altijd meerdere sessies mogelijk.