Praktische informatie

Contact

Wil je een afspraak maken? Heb je vragen, wil je overleggen of kennismaken? Je kunt mij bellen op nummer 06-40530943. Als mijn telefoon uit staat, spreek dan je naam en telefoonnummer in en dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Je kunt me ook een email sturen.

 

Openingstijden (op afspraak)

Dinsdag: 9.30-17.00 uur Woensdag: 9.30-21.00 uur Vrijdag: 9.30-17.00 uur Zaterdag of zondag: 9.30- 17.00 uur.

 

Tarieven en voorwaarden

Alle tarieven zijn inclusief 21 procent BTW. Na afloop van de massage ontvang je per mail een factuur die je op dezelfde dag van de sessie over dient te maken op: IBAN NL63 TRIO 0338 5036 84, t.n.v. W.S. Witte. Het is ook mogelijk te betalen met een Tikkie.

 

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor de helft in rekening gebracht. Bij overmacht of ziekte graag even met me overleggen. Bij overmacht of ziekte van mijn kant laat ik je dat zo snel mogelijk weten. Je ontvangt dan 10% korting op jouw volgende massage.

 

Graag wil ik mensen die een minimum inkomen hebben in mijn praktijk kunnen verwelkomen. Wil je checken of je een minimum inkomen hebt? Ik hanteer dit overzicht https://www.uwv.nl/particulieren/bedragen/detail/sociaal-minimum. Neem contact met me om de mogelijkheden te overleggen.

 

Geef een (deel) van een massage cadeau!

Bestaat er een heerlijker cadeau dan een massage waarin ruimte en tijd is om te ontspannen, te genieten en nieuwe energie op te doen? Geef je vriend/vriendin, buurman/-vrouw, familielid of geliefde zo’n genietmoment.

 

De massagecadeaubon kan tegen elk gewenst bedrag worden gekocht en is onbeperkt geldig. Je kunt me je adresgegevens sturen en dan stuur ik de cadeaubon naar jou of de gelukkige ontvanger op.

 

Je kunt ‘m ook in je mailbox ontvangen in PDF-formaat en zelf uitprinten op fotopapier.

 

Locatie

Alle activiteiten van De Fonkeling vinden plaats op een prachtige plek in het bos, tussen Driebergen en Doorn in. Daar vind je Centrum de Boom, dat gelegen is naast de Academie voor Haptonomie. In dit Centrum werken een aantal therapeuten onder één dak. Zie de website http://www.centrumdeboom.nl/ voor meer informatie. In dit centrum heb ik mijn praktijkruimte. Wanneer je op de massagetafel ligt, heb je prachtig uitzicht op het bos.

 

De Boom 

 

 

Adres:

De Fonkeling - Praktijk voor Lijf en Levenskunst

Jan Lighthartlaan 1

3941 BG Doorn

 

 

 

Route

Neem de fiets of ga met het OV! De reistijd vanaf Utrecht Centraal met de bus is 40 minuten. Je pakt bus 50 richting Wageningen of Veenendaal (vier bussen per uur!) en stapt uit bij halte Boswijklaan in Doorn. Of je reist met de trein naar Driebergen-Zeist en pakt daar bus 50. In dat geval reis je 10 minuten met de bus en stap je wederom uit bij de Boswijklaan.

 

Vanaf de bushalte vervolg je de weg van de bus en gaat na het bordje ‘Boslust (Haptonomie)’ de eerste weg rechts. Dat is de Sterkenburgerlaan. Na zo’n 5 minuten lopen vind je aan je linkerhand de borden naar de Academie voor Haptonomie en Centrum De Boom. Dat is de Jan Lighthartlaan en die ga je in. Je houdt alsmaar rechts aan op het zandpad (je houdt het hekwerk aan je rechterhand) en loopt rechtdoor. Dan loop je zo tegen Centrum De Boom aan.

 

Met de auto:

 

Uit de richting Arnhem:

Neem op de A12 de afslag Driebergen-Zeist. Onderaan de afslag ga je naar links. Je rijdt onder de snelweg door en vervolgens alsmaar rechtdoor. Je rijdt Driebergen in en ook weer uit. Bij de eerste (en enige) rotonde rechtdoor en na ongeveer 1 ½ kilometer neem je de 2e afslag rechts. (Dat is 400 meter na een stoplicht, dit is de Sterkenburgerlaan. Na ongeveer 300 m sla je links af het bos in naar links dat is de Jan Ligthartlaan. Rijd die onverharde weg in en blijf langs het hek naar achteren rijden.

 

Uit de richting Utrecht:

Vanaf de A12 neem je de afslag Driebergen-Zeist. Onderaan de afslag naar rechts. Volg verder de route zoals hierboven beschreven bij de route vanuit Arnhem.

 

Uit de richting Doorn:

Rijd richting Driebergen over de Driebergsestraatweg. Voorbij het Amigo tankstation linksaf de Sterkenburgerlaan in. Na ongeveer 300 m naar links. Dat is de Jan Ligthartlaan. Rijd de onverharde weg op en blijf langs het hek naar achteren rijden.

 

Voor alle routes geldt: volg het bord ‘Boslust (haptonomie)'. Bij de inrit van de Jan Ligthartlaan staat het bord van Centrum De Boom, en later op het terrein is er nog een bord dat de richting aangeeft. Volg de pijlen naar ‘Spelenderwijzer’ en ‘Lien Wetters’. Houd op de Jan Lighthartlaan rechts aan, met het hekwerk aan je rechterhand! Je loopt/fietst/rijdt dan vanzelf tegen Centrum De Boom aan.

 

Zakelijke gegevens

De Fonkeling – Praktijk voor Lijf en Levenskunst

Jan Lighthartlaan 1

3941 BG Doorn

 

KvK: 61890758

BTW: 1834.43.950.B.01

Bankrekeningnummer: NL63 TRIO 0338503684, t.n.v. W.S. Witte.