Zorg voor je Lijf Abonnement

Wil je de Kom Thuis in je Lijf Massage tot terugkerend ritueel maken in jouw dagelijkse leven? Ik bied je daarvoor het Zorg voor je Lijf Abonnement aan. Je betaalt voor 5 massages en de 6e krijg je van mij cadeau. Je lijf zal je dankbaar zijn.

 

Je schaft het Zorg voor je Lijf Abonnement in 1 keer aan als je bij mij bent voor een massage. Als je wilt kun je die 1e massage dan ook al laten meetellen op je kaart. Je kunt het Zorg voor je Lijf Abonnement tevens telefonisch of per mail bestellen. Dan ontvang je het thuis per post. Je kunt het abonnement met iemand delen, of bijvoorbeeld een keer gebruiken voor een Duo Massage. Ook kun je (een massage van) de kaart cadeau geven aan iemand die het nodig heeft.

 

Tarieven:

5 + 1 massage van 60 minuten: 312,50 euro incl. BTW.

5 + 1 massage van 90 minuten: 425 euro incl. BTW.

 

Bestel hier het Zorg voor je Lijf Abonnement

 

Waarom zou je geld uitgeven aan massage?

Aanraking en massage worden vaak gezien als luxe, maar ze zijn een vergeten eerste levensbehoefte. Massage heeft een grote weldadige impact op je fysieke, mentale en geestelijke gezondheid en welbevinden. Massage kan allerlei fysieke en emotionele spanningen verlichten of verhelpen en versterkt het immuunsysteem. Lees hieronder meer over de effecten van massage.

 

Stillen van huidhonger

Onze tastzin is het eerste zintuig dat we ontwikkelen als embryo én het enige waarbij ons hele lijf is betrokken. Onze tastzin zit namelijk in onze huid. Onze huid zit vol receptoren die jubelen wanneer ze worden aangeraakt. Een oeroude primaire behoefte wordt daarmee bevredigd.

 

Van stress naar rust

Massage brengt je sympathische zenuwstelsel (dat aan staat als we rennen, vechten, vluchten, werken) tot rust en activeert je parasympathische zenuwstelsel. Je ooit af gevraagd waarom je darmen juist beginnen te pruttelen als je op de massagetafel ligt? Je parasympathische zenuwstel wordt actief en dat betekent: tijd om voedsel te verteren en nieuwe energie op te doen. Je lichaam herstelt en voedt zichzelf na actie en stress.

 

Gelukshormonen

Wanneer je gemasseerd wordt, komt het gelukshormoon oxytocine vrij. Dit hormoon helpt de stresshormonen in je lijf afnemen, zodat je je ontspannen en blijer gaat voelen.

 

Verlichten fysieke spanningen

Massage activeert en voedt het hele lijf. Massage maakt dat je bloedvaten zich verwijden en je bloed sneller gaat stromen. Spieren, organen en huid raken beter doorbloed. Je wordt warm en alles in je kan zich ontspannen. Spieren die worden gemasseerd, raken beter doorbloed en daardoor kunnen stijfheid en spierknopen verzachten of verdwijnen.

 

Pijnverzachter

Bij massage komt endorfine vrij, een neurotransmitter. Daardoor verbetert je stemming en het verzacht allerlei fysieke en emotionele pijnen.

 

Massage maakt je sterker

Massage activeert ons lymfestelsel, waardoor afvalstoffen uit ons lijf sneller en beter kunnen worden afgevoerd. Massage ondersteunt je immuunsysteem en helpt ziekte te voorkomen.

 

Massage geeft vertrouwen

Uit wetenschappelijk onderzoek bij dieren blijkt dat, als zij niet worden aangeraakt, ze zich verstoten, eenzaam en geïsoleerd voelen. Dit leidt tot stress, angst en depressie. Bij mensen is dit niet anders. Aanraking zorgt er in alle levensfases voor dat we ons beter, blijer, minder eenzaam en minder angstig kunnen voelen. Dat we meer vertrouwen gaan voelen in onszelf, anderen en het leven.

 

Redenen genoeg dus om massage een steeds terugkerend ritueel te laten zijn in je levensritme!  

 

ERVARINGEN:

 

“In mijn drukke bestaan als moeder en ZZP-er is de maandelijkse massage bij Willemijn een moment voor mijzelf. Zonder dat er iets of iemand mijn aandacht vraagt, kan ik even helemaal ruimte voelen voor mij. Tijd om mijn volle hoofd leeg te laten worden en mijn lichaam weer te gaan voelen. De massages bij Willemijn versterken mijn fysieke en emotionele draagkracht. Ze helpen me om het volle drukke leven aan te kunnen. En om te ontspannen te midden van alles wat er van me wordt gevraagd. Na de massage ben ik altijd weer meer ‘mezelf’. Omdat ik goed voor mezelf zorg en geregeld ontspan, heeft dat z’n uitwerking op mijn partner en kinderen. Dat ontspant hen ook”.

Karen

 

“Ik ben door de massages bij jou meer in mijn lijf gaan leven. Wat dat betekent? Dat ik minder in gedachten rondloop, voorbij lopend aan mijn omgeving. Ik zie nu meer wat er om me heen is. Ik ben aandachtiger en opener geworden voor de mensen en de wereld om me heen. Ik ben daar een blijer en leuker mens van geworden. Een massage bij jou is nooit saai. Het is altijd weer anders en het verveelt me na de zoveelste keer nog steeds niet”.

Hans